Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 martie 2015

Dar cum sa ma impac pe mine?

O alta seara in oras, de data asta cu ea, doar cu ea... sau cel putin asa a inceput.

    M-a asteptat in fata ca sa intram amandoua.In timp ce imi lasam haina la garderoba, arunc o privire catre intrare si ii vad, instantaneu mi s-au inmuiat picioarele ( fenomen care mi se intampla foarte rar). Au intrat, ea parca dinadins se misca mai greu , eu le simteam respiratia in ceafa... am luat cheita si  am aruncat-o la intamplare in geanta intorcandu-ma ca si cum nu era nici o forfota in mintea si sufletul meu, i-am auzit urandu-ne distractie placuta dar nu am raspuns nimic... eiii, de unde sa stiu eu ca urarea a fost pentru noi?
   Directia a fost catre baie, pe drum o tineam strans de mana pe ea sa nu o pierd iar cu cealalta mana cautam rujul. Am pus-o in tema cu tot ce era de stiut, buzele mele erau date cu 5 straturi de ruj, tinuta era comoda... Sa-i dam bataie ! mi-am zis. Pornisem cu nevoia de ceva palpitant, de cand ai revenit tu asta e unul din lucrurile care imi lipsesc.

   Ne-am asezat la bar, am comandat si seara incepea...1 pahar, multe zambete ... priviri reci, scurte, agere, teama, placere, nou, necunoscut sau prea bine stiut, dor...2 pahare si buze fierbinti pe lobul urechii... soapte, atingeri, posesiune, parfum, caldura, aceeasi teama imbinata cu placere.
   Mana aceea pe mijlocul meu ma controla complet. M-a prins si nici macar nu voiam sa evadez, locul era plin de lume dar pt mine erau doar ochii aia trasi la indigo parca cu ai mei, si imi zambea la fiecare intrebare, la fiecare raspuns... ma sorbea... si eram delicioasa, si el era.
   Al 3-lea pahar s-a derulat complet in stilul meu misterios...buzele lui aveau gust de cirese dar... nu-i nimic, cirese am mai gustat si mai amare si mai dulci... am devenit atat de greu de impresionat, savurez tot ce imi oferi in orice clipa cu intensitate maxima, pentru ca sunt o femeie pasionala care stie cum sa traiasca momentul si imi place sa fac dintr-o banalitate ceva de neuitat. M-am desprins de el mergand tinta catre ea, i-am spus sa mergem si uitandu-ma in ochii ei, am inteles refuzul. Am sarutat-o pe frunte si  i-am spus sa aibe grija.
   Mi-am luat haina, am urcat in taxi si te-am sunat pe tine.Te-am trezit.


*Ultimul an m-a schimbat complet. Am descoperit in mine ceva ce altadata judecam. Acum inteleg ca daca cel pe care il iubesti nu iti ofera ceea ce ai nevoie, este greseala ta ca iubesti persoana nepotrivita si vina ta ca nu te poti opri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu