Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 noiembrie 2013

Nu va mai recunosc...




Ce satisfactie aveti voi oamenilor sa va tavaliti in halu asta sentimentele prin noroi? Ati uitat cand va doreati mai mult si mai mult de la persoana de langa voi? Acum va bateti joc si scuipati ceva ce o data sarutati… o sa obositi in curand.
Nu aveti coloana vertebrala in nimic din ceea ce faceti ! nu aveti puterea sa recunoasteti ca sunteti la pamant din cauza voastra, e de admirat sa fii jos si sa te ridici pe picioarele tale, dar e de condamnat sa  incerci sa te ridici impingand pe altii . Asta  faceti ! Cum poti tu ca om sa dai in halul asta intr-o persoana ,psihic vorbind, o persoana pt care odinioara ti-ai fi dat si viata, cum poti sa fii atat de las incat sa  vrei sa te ridici distrugand un om. Cu mintea omului nu e bine sa te joci. Cu totii suntem extraordinar  de fragili, ce e mai frumos pe lumea asta decat sa ne pretuim pt ca  realizam ca azi suntem si maine e posibil sa numai fim. De ce sa ne facem atata rau, daca nu ne mai vrem unul in preajma celuilalt putem pur si simplu sa ne ignoram, nu sa ne aruncam sageti de foc intreptate fix catre suflet. De ce atata satisfactie  sa vezi ca ai reusit sa il/o faci sa sufere? Suferinta  e durere , cum poti sa doresti durere pentru cineva?
Sunt stupefiata de ceea ce vad in jurul meu, ieri se iubeau azi se distrug unii pe alti ! Cu ce folos?Va chinuiti sa uitati ceva ce numai timpul poate sa decida daca va fi uitat sau nu .. si niste chinuiti veti ramane vesnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu