Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 noiembrie 2013

Oamenii sunt frumosi !



Am cazut iar in campul de flori, si ce bine primavara e aici si ma invata sa ma bucur si sa rad. Promit ca de azi voi aprecia pana si ultimul fir de polen ce tocmai mi-a ingalbenit nasul curios.De azi cerul este al meu, iar el are gandurile mele toate.
Oamenii sunt asa frumosi  si sunt  atat de sinceri si ofera atat de multa iubire si caldura…Ai simtit vreodata ca mergi pe strada si ca te incalzeste pur si simplu privirea cuiva sau zambetul cald al unei  batranici care iti spune “ esti frumoasa ca o printesa!” . Sau fericirea de pe chipul unui copil care tocmai a primit la supermarket niste cartonase de colectie cu care ii va da pe spate pe colegii lui. Dar despre baiatul cu care ai impartit mai devreme trotuarul si si-a facut curaj sa iti spuna rapid ca ai niste ochi frumosi?Sau colega de facultate care iti spune  ca ai un chip angelic, colega de serviciu care iti spune ca esti o aiurita dar in acelasi timp te linistete spunandu-ti ca oricum asta e tipic feminin. Sau stii amicul acela care ar face orice sa ii dai macar putin din atentia ta?
Un om e  fericit atunci cand  umple sufletul altcuiva,Stiati ca fericirea vine din noi, din omul din noi… in fiecare din noi exista cineva care ne face inima sa functioneze care da drumul fluturilor sa zboare.
Cum sa nu iti placa viata cand  iti ofera atatea motive de fericire, atatea motive de a zambi!
Ne-am obisnuit sa vorbim urat despre oameni in general  sa discutam doar defectele sa despicam firul  pana gasim si cel mai mic rau
 De ce sa vorbim despre invidie , ura, minciuna, suparare,tradare sau alte cruditati? Haideti azi sa vedem frumosul din oameni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu